Kanjon Pive i pivsko jezero

Reka Piva izvire iz vrela Sinjac na Goliji. Svojim tokom prolazi kroz gorostasne planine čineći spektakularan kanjon visine i do 1300m dužine oko 33km,na kom reka stvara izuzenu snagu koja je iskorišćena za gradnju hidroelektrane Mratinje (građenu imeđu 1967-1975g).

Cena 20e

Kanjon Tare i kanjon Pive

Posle doručka krećemo sa terenskim vozilom, penjemo se uz kanjon Tare. Na rubu kanjona pravimo pauzu odakle se pruža pogled na rijeku Taru , Zlatni bor, Vranovinu , Ljubišnju …

Cena 35e

Nacionalni park Sutjeska i prašuma Perućica

Okvirno trajanje ovog izleta je oko 5-6 sati.Polazak iz kampa je predviđen posle doručka oko 08:00h. Krećemo na još jednu avanturu, al’ ovaj put na suvom -Foto safari na destinaciju NP “Sutjeska”. 

Cena 30e

Durmitorski prsten

Kroz avanturu idemo daljim upoznavanjem i sa zanimljivim činjenicama o raskošima sjevera Crne Gore.  Napravićemo nekolike pauze na prelijepim mjestima koja su pogodna za slikanje.

Cena 60e

Kanjon nevidio

Kanjoningspada u ekstremne avanturističke sportove ,u uskom delu sa specijalnim odelima vrši se spuštanje i prolazak uz pomoć alpinističke opreme.

Cena 100e

Trnovačko jezero i vidikovac prijevor

Za ovaj izlet je potrebno osnovno poznavanje planinarskog hodanja i ponašanja u planini, kao i umjerena fizička kondicija.

Cena 50e

Zip line iznad kanjona Tare

Uzbudljivi izlet započinje dolaskom u naš kamp u jutarnjim satima, odakle ćemo se našim terenskim vozilima prevesti do Žabljaka, gde se nalazi Most na Đurđevića Tari. U toku vožnje prolazićemo kroz nestvarne prirodne kreacije Pivsko jezero, Pivske planine, Durmitor

Cena 45e