RADNI DANI U RAFTING CENTU RT 25% POPUSTA

Nalazimo se na putu Foča – Nikšić, na 21km od Foče i na 3km od graničnog prelaza Šćepan Polje (granični prelaz izmedju Crne Gore i BiH).

Kako stići iz Beograda do RT rafting centra - Rafting Foča

Prva opcija puta
Kada krenete iz Beogra imate 4-5 sati vožnje do RT centra. Idete autoputem Miloš Veliki do Čačka i dalje ka Užicu. Posle Užica na putu za Zlatibor ćete se odvojiti desno u pravcu Sarajeva, Višegrada i Mokre Gore. Granicu između Srbije i BiH prelazite u Mokroj Gori, zatim sledi Višegrad i posle 40-ak km od Višegrada u mestu Ustiprača skrećete levo ka Goraždu.

U Ustiprači često imate saobraćajnu policiju sa radarom pa se pridržavajte ograničenja brzine, kao i kroz Goražde. Posle 30km od Goražda dolazite u Foču. Skrenite levo preko mosta prateći znak “Centar grada“ i odmah posle mosta skrenite desno-naviše. Od tog skretanja vozite samo pravo narednih 21 km prateći put ka Nikšiću, celo vreme vožnje od Foče reka Drina treba biti sa vaše desne strane.

Deonica od Foče do kampa je nezgodna, jer je zadnjih 10km asfaltirani put sa dosta krivina Iako će vam izgledati da je potpuno nemoguće da takav put bude magistralni i da pri tom spaja dve države, ne dajte se pokolebati, to je samo znak da ste na pravom mestu.

Vozite polako i oprezno, put je uzak i nezgodan za sve one koji nisu navikli na ovakve terene. Otprilike na 18-om kilometru od Foče naići ćete na tablu sa natpisom „Rafting centar Bastasi“, od te table produžite pravo još 3 km (nemojte skretati dole desno u Bastase nego samo pravo) i dolazite do table RAFTING CENTAR ”RT”. Došli ste do cilja, tu vas čeka obeležen i obezbeđen parking.

Druga opcija
Ukoliko dolazite automobilom iz Beograda druga opcija je: Beograd, Ruma, Šabac, Zvornik, Milići, Vlasenica, Han Pijesak, Sokolac, Rogatica, Goražde, Foča, Rafting centar RT. Putovaćete autoputem Beograd-Zagreb do isključenja za Rumu, a zatim nastaviti magistralnim putem preko Šapca. Posle Šapca, skoro na samom ulazu u Loznicu je granični prelaz Šepak između Srbije i BiH, čim pređete most na graničnom prelazu levo se skreće za Zvorni, a desno za Bijeljinu, Vi naravno skrenite levo. Granicu možete preći i na prelazu u Malom Zvorniku, ali Vam preporučujemo granični prelaz Šepak. Zatim sledi Zvornik (na ulazu u grad je često patrola saobraćajne policije pa poštujte propise).

Potom prolazite kroz Miliće, Vlasenicu, Han Pijesak, Sokolac. Na 3km posle Sokoca ćete naići na raskrsnicu koja vodi desno ka Sarajevu i Jahorini a levo ka Rogatici i Goraždu-tu skrenite levo. Na 20-ak km od Rogatice u mestu Ustiprača ćete skrenuti desno ka Goraždu. U Ustiprači često imate saobraćajnu policiju sa radarom pa se pridržavajte ograničenja brzine, kao i kroz Goražde Posle 30km od Goražda dolazite u Foču.

Skrenite levo preko mosta prateći znak “Centar grada“ i odmah posle mosta skrenite desno-naviše. Od tog skretanja vozite samo pravo narednih 21 km prateći put ka Nikšiću, celo vreme vožnje od Foče reka Drina treba biti sa vaše desne strane. Deonica od Foče do kampa je nezgodna, jer je zadnjih 10km asfaltirani put sa dosta krivina. Iako će vam izgledati da je potpuno nemoguće da takav put bude magistralni i da pri tom spaja dve države, ne dajte se pokolebati, to je samo znak da ste na pravom mestu. Vozite polako i oprezno, put je uzak i nezgodan za sve one koji nisu navikli na ovakve terene.

Otprilike na 18-om kilometru od Foče naići ćete na tablu sa natpisom „Rafting centar Bastasi“, od te table produžite pravo još 3 km (nemojte skretati dole desno u Bastase nego samo pravo) i dolazite do table RAFTING CENTAR ”RT”. Došli ste do cilja, tu vas čeka obeležen i obezbeđen parking.

Kako stići iz Novog Sada do RT rafting centra

Putovaćete magistralnim putem preko Šapca i Loznice. Granicu možete preći na prelazu u Malom Zvorniku. Zatim sledi Zvornik (na ulazu u grad je često patrola saobraćajne policije pa poštujte propise). Potom prolazite kroz Miliće, Vlasenicu, Han Pijesak, Sokolac.

Na 3km posle Sokoca ćete naići na raskrsnicu koja vodi desno ka Sarajevu i Jahorini a levo ka Rogatici i Goraždu-tu skrenite levo.

Na 20-ak km od Rogatice u mestu Ustiprača ćete skrenuti desno ka Goraždu. U Ustiprači često imate saobraćajnu policiju sa radarom pa se pridržavajte ograničenja brzine, kao i kroz Goražde Posle 30km od Goražda dolazite u Foču. Skrenite levo preko mosta prateći znak “Centar grada“ i odmah posle mosta skrenite desno-naviše.

Od tog skretanja vozite samo pravo narednih 21 km prateći put ka Nikšiću, celo vreme vožnje od Foče reka Drina treba biti sa vaše desne strane. Deonica od Foče do kampa je nezgodna, jer je zadnjih 10km asfaltirani put sa dosta krivina Iako će vam izgledati da je potpuno nemoguće da takav put bude magistralni i da pri tom spaja dve države, ne dajte se pokolebati, to je samo znak da ste na pravom mestu.

Vozite polako i oprezno, put je uzak i nezgodan za sve one koji nisu navikli na ovakve terene. Otprilike na 18-om kilometru od Foče naići ćete na tablu sa natpisom „Rafting centar Bastasi“, od te table produžite pravo još 3 km (nemojte skretati dole desno u Bastase nego samo pravo) i dolazite do table RAFTING CENTAR ”RT”. Došli ste do cilja, tu vas čeka obeležen i obezbeđen parking.

Kako stići iz Niša do RT rafting centra

Posle Užica na putu za Zlatibor ćete se odvojiti desno u pravcu Sarajeva, Višegrada i Mokre Gore. Granicu između Srbije i BiH prelazite u Mokroj Gori, zatim sledi Višegrad i posle 40-ak km od Višegrada u mestu Ustiprača skrećete levo ka Goraždu.U Ustiprači često imate saobraćajnu policiju sa radarom pa se pridržavajte ograničenja brzine, kao i kroz Goražde. Posle 30km od Goražda dolazite u Foču. Skrenite levo preko mosta prateći znak “Centar grada“ i odmah posle mosta skrenite desno-naviše.

Od tog skretanja vozite samo pravo narednih 20 km prateći put ka Nikšiću, celo vreme vožnje od Foče reka Drina treba biti sa vaše desne strane. Deonica od Foče do kampa je nezgodna, jer je zadnjih 10km asfaltirani put sa dosta krivina Iako će vam izgledati da je potpuno nemoguće da takav put bude magistralni i da pri tom spaja dve države, ne dajte se pokolebati, to je samo znak da ste na pravom mestu. Vozite polako i oprezno, put je uzak i nezgodan za sve one koji nisu navikli na ovakve terene.

Otprilike na 18-om kilometru od Foče naići ćete na tablu sa natpisom „Rafting centar Bastasi“, od te table produžite pravo još 3 km(nemojte skretati dole desno u Bastase nego samo pravo) i dolazite do table RAFTING CENTAR ”RT”.Došli ste do cilja, tu vas čeka obeležen i obezbeđen parking.

Kako stići iz Podgorice do RT rafting centra

Posle Nikšića i Plužina prelazite granicu na Šćepan Polju, ulazite u Republiku Srpsku (BiH) nastavljate vožnju još samo 2 km i naš rafting centar se nalazi sa leve strane puta, videćete veliku tablu RAFTING CENTAR RT Ukoliko imate vremena obavezno obiđite manastir Ostrog.

Manastir Ostrog je osnovao Sveti Vasilije Ostroški i izgrađen je uklesan u stenu. Manastir je poznat kao najveća srpska svetinja i jedna od najvećih svetinja i mesta hodočašća pravoslavlja i hrišćanstva uopšte. Nalazi se u blizini Nikšića.

Kako stići iz Sarajeva do RT rafting centra

Treba da pratite put koji izlazi iz Sarajeva u pravcu Foče pored sarajevskog aerodroma. Zatim ćete proći kroz Kijevo, Trnovo, Dobro Polje i Miljevinu. Poslije oko 12km od Miljevine doćićete na raskrsnicu kod mjesta Brod na Drini, na toj raskrsnici držite desno (preko mosta) i pratite putokaz za Nikšić i Rafting centar Bastasi.

Nakon oko 1km od raskrsnice ćete kod benzinske pumpe “Majnex” skrenuti lijevo preko drugog mosta i odmah poslije mosta držati desno u pravcu Nikšića. Od tog skretanja vozite samo pravo prateći put ka Nikšiću, celo vreme vožnje od Foče reka Drina treba biti sa vaše desne strane.

Deonica od Foče do kampa je nezgodna, jer je zadnjih 10km jednotračni asfaltirani put bez bankina. Iako de vam izgledati da je potpuno nemoguće da takav put bude magistralni i da pri tom spaja dve države, ne dajte se pokolebati, to je samo znak da ste na pravom mestu. Vozite polako i oprezno, put je uzak i nezgodan za sve one koji nisu navikli na ovakve terene. Otprilike na 17-om kilometru od Foče naići ćete na tablu sa natpisom „Rafting centar Bastasi“. Još malo pa ste stigli.

Od te table produžite pravo još 3 km (nemojte skretati dole desno u Bastase nego samo pravo) i dolazite do table RAFTING CENTAR ”RT”. Došli ste do cilja, tu vas čeka obeležen i obezbeđen parking.

Kako stići iz Dubrovnika do RT rafting centra

Od Broda na Drini skrećete desno (preko mosta) ispred benzinske pumpe Majnex i posle mosta držite desno u pravcu Nikšića.

Posle oko 16km doći ćete do znaka sa desne strane na kom piše “Rafting centar Bastasi“ Od te table produžite pravo još 3 km (nemojte skretati dole desno u Bastase nego samo pravo) i dolazite do table RAFTING CENTAR ”RT”.

Došli ste do cilja, tu vas čeka obeležen i obezbeđen parking.

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas

Imate nedoumicu u vezi aranžmana ili dodatno pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

Pozovi
SMS
WhatsApp Chat
Viber