Trodnevni aranžman sa Sarajevom

  1/6 1/5 1/4 1/3 1/2 1/1
Standard / / 90€ 90€ 90€ 90€
Comfort 100€ 100€ 110€ 115€ 120€ 150€
Superior / / 120€ 125€ 135€ 165€

Napomena: Za realizaciju ovog aranžmana potrebno je minimum 20 prijavljenih. U slučaju manjeg broja prijavljenih možete otkazati aranžman, pomeriti za neki drugi termin ili se odlučiti za naš garantovani polazak iz NS u 15:00h,  BG  16:30h.


noći

obroka
km
raftinga


Aranžman ukratko

Prvi dan (petak)

Polazak iz Novog Sada i Beograda u jutarnjim satima

Dolazak u etno-selo Stanišiće i pauza za šetnju i obilazak 

Nastavak puta ka Sarajevu u koji stižemo u poslepodnevni satima

Slobodno vreme za istraživanje Baščaršije i prilika da probate čuvene Sarajevske ćevape

Dolazak u rafting centar RT u večernjim časovima 

Večera 

Noćenje

Drugi dan (subota)

Doručak 

Slobodne vreme za uživanje  i odmor u Rt centru ili za neki od naših fakultativnih izleta.

 

Večera.

Zabava uz živu svirku .

Noćenje.

Treći dan (nedelja)

Doručak. 

Podela opreme za rafting 

Polazak na rafting i uživanje  u raftingu u trajanju od 2h-4h (u zavisnosti od doba godine i vodostaje reke Tare)

Povratak u RT centar, razduživanje opreme

Ručak

Povratak za Srbiju uz usputni obilazak Višegrada i Andrićgrada

 

Aranžman detaljnije

1. Dan - Petak

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive u 08:00h.

Vožnja do Beograda, odakle je planiran polazak putnika u 09:15h sa parkinga kod arene.
Prevoz se obavlja visoko podnim autobusima i minibusevima turističke klase. Vožnja prema Bijeljini i etno-selu Stanišići. Obavljanje neophodnih graničnih formalnosti. 

Dolazak u etno selo u prepodnevnim časovima. Obilazak autentičnog sela i njegovih lepota-veštačko jezero, Nojeva arka, stanica Podlugovi, veličanstveni hotel Pirg, autentične kolibe… predlažemo da se okrepite i odmorite a pre svega da dobro upijete lepote ovog jedinstvenog mesta.
Nastavak puta prema Sarajevu. Dolazak u poslepodnevnim časovima. Ovde ćemo imati priliku da obiđemo čuvenu Baščaršiju, staro kulturno i istorijsko jezgro grada. Obići ćemo Latinski most, mesto gde je „ispaljen prvi hitac u Prvom svetskom ratu“ odnosno mesto atentata na austrougarskog prestolonaslednika Franca Ferdinanda, kuću Inata, Sebilj, Baščaršisku džamiju, Gazi Husrev begovu džamiju, Safat kulu, Katedralu Isusovog srca, Srpsku sabornu crkvu…slobodno vreme do polaska ka rafting centru RT.
Dolazak u rafting centar RT u večernjim satima.
Smeštaj u bungalove ili sobe.

Slobodno vreme za druženje i upoznavanje


VEČERA

Druženje uz logorsku vatru i muziku…

Noćenje.

Gostima preporučujemo da se dobro odmore jer nas sutra čeka uzbudljiv dan.

2. Dan - Subota

Sa prvim jutarnjim zracima videćete i lepote okoline i samog rafting centra koji je uređen u etno stilu, sa drvenim bungalovima, sakrivenim u hladovini drveća koje nas okružuje a nanesenim na rekom Drinom, koja mirno prolazi pored i poziva Vas na druženje svojom kristalno čistom bojom…


Doručak.

 

Sada će te imati priliku da probate specijalitete našeg podneblja. Domaću hranu iz obližnjih sela. Domaću pršutu, uštipke, domaći med, jaja, pite sa sirom…

Vreme za slobodne aktivnosti ili mogućnost odlaska na neki od naših izleta. Naša preporuka su :

 

Ukoliko pak želite da ostanete u našem rafting centru RT na raspolaganju su vam tereni za mali fudbal I odbojku, mala škola streljaštva, pikado, bilijar, stoni fudbal kao I mnogobrojni kutci za odmor.

NAPOMENA: Po želji naših gostiju, rafting u sklopu ovog aranžmana je predviđen nedeljom.

Povratak autobusa iz rafting centra RT je predviđen u 16h. Gosti imaju celu subotu na raspolaganju za odabir neke od mnogobrojnih aktivnosti. Idealna prilika da svoju vikend avanturu iskoristite maksimalno.

Večera.

Sledi druženje uz logorsku vatru i muziku.

Savetujemo da obavezno ponesete topliju garderobu jer iako su dani veoma topli noći pored reke umeju da nas iznenade svojom hladnoćom…

Noćenje.

3. Dan - Nedelja

Doručak (domaći specijaliteti)
Nakon doručka, podeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svako dobija neoprenska odela koja su specijalno namenjena za duži boravak u vodi i koja će vas zaštiti od hladne vode reke Tare, cipele tj. čizme, takođe napravljene od neoprena, prsluke za spasavanje, kao i kacige.

Zatim sledi odlazak našim vozilima, do Brštanovice, početne tačke ove uzbudljive avanture Sledi kratak brifing koji će održati naši licencirani skiperi o sigurnosti i pravilima ponašanja na čamcu. Čamci koji se koriste na raftingu su profesionalni čamci koji su napravljeni specijalno za rafting i namenjeni da izdrže razigrane bukove reke Tare. Na svakom čamcu nalaze se nepropusne vreće u koje možete staviti neke osnovne stvari.

Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćeliije, Borovi, Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih će te doživeti pravi osećaj avanture i adrenalina.


Savetujemo da ponesete GO PRO kamere koje možete iznajmiti od nas i zabeležite ove nezaboravne trenutke. Napominjemo da ne odgovaramo za gubitak i eventualno oštećenje telefona i kamera koje ponesete na rafting.

Ukoliko ste zaboravili da ponesete nešto za piće, slobodno se nagnite nad čamac i zahvatite osvežavajuću vodu reke Tare, jer je njena voda celom dužinom sliva pitka, zbog čega je reka Tara i dobila naziv „suza Evrope“…


Negde na polovini spusta napravićemo pauzu i videti ko ima hrabrosti da prođe „test muškosti“ odnosno da se okupa u ledenim vodama pritoke Tare, u bazenu vodopada čija temperatura iznosi ledenih 5 °C.

Nakon nekih 3-4 sata, koliko traje sam spust dolazimo u podnožje našeg rafting centra. Sledi razduživanja opreme i topla voda koja će vam posle hladne vode reke Tare neizmerno prijati. 


Ručak. Ponovo su na meniju specijaliteti našeg podneblja:

Domaći hleb i lepinje pripremljen u peći na drva, domaća teleća čorba, supa sa domaćim rezancima i griz knedlama, bela čorba, Teletina ispod sača, spremljena na licu mesta  u našem ognjištu, aromatizovani pekarski krompir, sveža domaća salata (kupus, mešana, paradajz, krastavac...), nekoliko vrsta domaćih kolača, (lenja pita, čupavci, baklava, pite sa jabukama i višnjama...)

Spolazak za Beograd, Novi Sad. Okvirno vreme polaska je 16h.

Pauzu ćemo napraviti u Višegradu. Prošetaćemo mostom o kome smo nekada davno čitali u knjizi našeg jedinog nobelovca Ive Andrića “Na Drini ćuprija”. Upoznaćemo se sa mostom, saznaćete ko stoji iza njegove gradnje i kakvu istoriju nam most priča…Obići ćemo I novoizgradjeni Andrićgrad ili Kamengrad, grad izgrađen po zamisli našeg proslavljenog reditelja Emira Kusturice a u spomen na Ivu Andrića kako mu i samo ime govori…

Planirano zadržavanje u Višegradu je 2 sata uz mogućnost organizovanja vožnje turističkim brodićem po Drini za zainteresovane. 

Vožnja do Beograda i Novog Sada gde je predvidjen dolazak u kasnim večernjim satima.

 

 

Vrste smeštaja

Posedujemo nekoliko tipova smeštaja :

STANDARD BUNGALOVI

Po želji naših gostiju koji su tražili autentičan smeštaj kao u nekadašnja vremena. Bungalovi nemaju sopstveno kupatilo. Gosti smešteni u ovim bungalovima koriste zajednička kupatila smeštena na samo par metara od bungalova. Objekat sa toaletima i tuševima se održava 24/7 a topla voda je uvek dostupna. Gosti smešteni u ovim bungalovima koriste sve pogodnosti našeg Rafting centra RT kao i svi.

COMFORT BUNGALOVI I SOBE

Ovo je smeštaj sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Drveni bungalovi ušuškani u zelenilo i prirodu miris hrastovog drveta zauvek će Vam ostati urezani u sećanje.

SUPERIOR BUNGALOVI I SOBE

Za one koji žele maksimalan komfor i udobnost ovaj smeštaj sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Takođe ove sobe poseduju televizore sa kablovskim kanalima, sef kao i mini bar.

VIKENDICE

za maksimalnu komotnost tu su naše vikendice. Preporuka za one koji žele da borave duže kod nas. Poseduju mini kuhinju, odvojen dnevni deo za sedenje a na spratu imamo spavaći deo. Vikendice imaju struju, utičnice ,sopstveno kupatilo,grejanje,mini kuhinju, besplatan wifi,tv sa kablovskim kanalima ,sef, peškire i posteljinu. (vikendice imaju od jednog do maksimalno šest kreveta)

Jelovnik

Doručak:

 • Domaći hleb i lepinje pripremljen u peći na drva
 • domaće pite sa sirom i krompirom
 • najbolji domaći mesni proizvodi (kobasica sušena na obližnjim seoskim imanjima,kulen kao i Njeguška pršuta)
 • mlečni prozvodi ,mleko,jogurt,kiselo mleko
 • kačamak sa kajmakom
 • domaći sir iz mješine i hercegovački kajmak
 • jaja (kajgana ili tzv jaje na oko)
 • vrući uštipci sa domaćim džemom od višanja

Ručak:

 • Domaći hleb i lepinje pripremljen u peći na drva
 • Domaća teleća čorba,supa sa domaćim rezancima i griz knedlama,bela čorba
 • Teletina ispod sača,spremljena na licu mesta u našem ognjištu
 • Aromatizovani pekarski krompir
 • Sveža domaća salata (kupus,mešana ,paradajz,krastavac…)
 • Nekoliko vrsta domaćih kolača, (lenja pita,čupavci,baklava,pite sa jabukama i višnjama…)

Večera:

 • Domaći hleb i lepinje pripremljen u peći na drva
 • Rečna pastrmka sa koja se sprema pred gostima na našem ognjištu sa dalmatinskim varivom,rižotom i krompir salatom
 • Riblji paprikaš
 • Goveđi gulaš sa krompirom i makaronima
 • Mešano meso sa roštilja

Takođe posedujemo bogat meni pasketarijanske ,vegetarijanske,veganske,bezglutsnekse ishrane. (i znamo razliku između njih .-) ) Za pripremu ovakve vrste hrane koristimo posebnu fritezu i gril ploču,namirnice se ne mešaju.

Napomena: Ukoliko ste na specijalnom režimu ishrane molimo Vas da nam to najavite prilikom rezervacije aranžman ili najkasnije prilikom dolaska u naš rafting centar RT. Biće nam zadovoljstvo da ispunimo Vaše zahteve.

Uključuje / ne uključuje

  • Boravak u rafting centru RT na bazi 2 noćenja
  • 5 obroka u restoranu domaće kuhinje
  • Rafting, opremu za rafting, prevoz do početne tačke rafting, usluge licenciranih skipera, osiguranje svih učesnika tokom raftinga
  • Sve pripadajuće takse
  • Prevoz do/od rafting centra RT iz Novog Sada I Beograda (plaća se u agenciji Hedonic Travel 021 40e u dinarskoj protivvrednosti,više o načinu rezervacije pogledajte OVDE)
  • Fakultativne izlete
  • Konzumaciju pića u kampu
  • Individualne troškove

Zašto odabrati nas

 • Jedini imamo garantovane polaske svakog vikenda iz Novog Sada i Beograda kao i svih većih gradova u Srbiji
 • Otvoreni smo 24/7h
 • Hrana je domaća, autentična, tradicionalne recepture,sprema se na licu mesta i većinom  je iz organskog uzgoja
 • Veliki izbor vegeterijanske, pasketarianske,veganske, bezglutenske  (ili po vašoj želji) ishrane
 • Licencirani skiperi
 • Oprema za rafting je potpuno nova, renomiranih svetskih marki HIKO i AQUA specijalizovanih za extremne sportove koji imaju ISO 12402-5 sertifikat
 • Svi naši bungalovi i sobe su novi, kreveti su sa antialergijskim dušecima a čistoća rafting centra RT je na zavidnom nivou
 • Veliki broj dodatnih sadržaja (tereni za mali fudbal, odbojku, košarku, paintball teren, gađanje iz vazdušne puške, bilijar, stoni fudbal, pikado)
 • Veliko igralište za decu
 • Veliki kapacitet kampa,preko 220 ležajeva raspoređeih u bungalovima i sobama različite strukture i kategorizacije od kojih su većina sa sopstvenim kupatilom
 • Velika krovna terasa idealna za organizovanje proslava,poslovnih sastanaka,prezentacija
 • Prostiremo se na preko 12 000m2,okruženi prirodom,zelenilom,rekom Drinom i Tarom,idealno za odmor u prirodi
 • Veliki parking za automobile i motore,obezbeđen video nadzorom
 • Plaćanje na licu mesta gotovinski ili karticama
 • Mogućnost plaćanja na više mesečnih rata
 • Odobravamo popuste i druge pogodnosti za za grupe i porodice
 • Besplatan odličan Wifi u celom kompleksu
 • Prvi smo na polju organizovanja team buildinga u regionu
 • Dugogodišnje iskustvo organizovanja raftinga
 • Odobravamo velike pogodnosti za dolaske radnim danima
 • Cene su izražene u eurima po osobi.Za veće grupe i porodice odobravamo popust.
 • Satnica i dužina trajanja aranžmana se može menjati i kombinovati sa drugim aranžmanima prema Vašoj potrebi
 • Nastojimo da naši aranžmani budu dostupni svima stoga za veći deo programa ne postoji ograničenje u pogledu minimalnog broja putnika.
 • Prethodno iskustvo nije potrebno
 • Subotom zbog gužve na reci može biti organizovano više polazaka na rafting od 09h, 11h i 13h.