Ukoliko je jedina prepreka između Vas i ove uzbudljive avanture,nemanje prevoznog sredstva-na pravom ste mestu !

Mi imamo GARANTOVAN ORGANIZOVAN PREVOZ do našeg “Etno sela & kampa ‘’RT” !

Prevoz JEDINI obavljamo 100% LEGALNO..Svi putnici dobijaju ugovore o prevozu I OSIGURANI su za vreme putovanja.

Bitno je da naglasimo da NE ZAHTEVAMO MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH,prevoz je GARANTOVAN i u slučaju da se prijavite SAMI.

Ukoliko ste iz Novog Sada prevoz možete uplatiti u našem predstavništvu – agencija TravelLine ( ulica Jovana Subotića 21/lokal 1,Novi Sad) ,više informacija na www.travelline.rs,021/6610745/ ili travelline.rafting@yahoo.com. Ukoliko ste iz drugih gradova ii niste u mogućnosti da dođete u naše predstavništvo,sve neophodne formalnosti možemo obaviti putem e-maia. Želimo da naglasimo da agencija poseduje licencu Ministarstva turizma organizatora putovanja,zavedena pod brojem 24/2017 kao I garanciju putovanja br 14670006764 kompanije Dunav osiguranje a.d.o. sa sumom osiguranja 300 000 eura.

S obzirom da su nam komfor i bezbednost putnika na prvom mestu,prevoz obavljamo autobusima I minibusevima visoke tursitičke kategorije,a od ove sezone moguće je organizovati i prevoz luksuznim VIP vozilima. Profesionalni vozači će Vaš put učiniti bezbednim, a naši licencirani vodiči će brinuti o vašoj udobnosti i graničnim formalnostma.

Takođe ukoliko vas ima nekoliko ili želite da vaša grupa ima kombi,minibus ili autobus samo za vas onda ste takođe na pravom mestu jer posedujemo vozila od 6 do 90 mesta a cena zavisi od mesta polaska i vremena zadržavanja.

Zadovoljstvo nam je da objavimo da smo od ove sezone, pored polaska na koji ste već svi navikli,zbog velikog interesovanja,uveli i dodatne polaske.:

*Zadržali smo svima vama poznat polazak SVAKOG PETKA u 15:00h iz Novog Sada,odnosno 16:30h iz Beograda za koji smo uveli i GARANTOVANE polaske iz Zrenjanina,Subotice, Niša i Kruševca. Više informacija na sledećem linku

*Od ove sezone uveli smo smo i polazak petkom u 8:00h iz Novog Sada,odnosno 9:30h iz Beograda. Više informacija na sledećem linku

Kao i

*polazak subotom u 22:00h iz Novog Sada odnosno 23:30h iz Beograda. Više informacija na sledećem linku