Čuli ste fantastične priče o raftingu?  Želite da i sami iskusite avanturu o kojoj svi pričaju?  Ali..nemate prevoz?  Nemate automobil…pokvario Vam se baš sad ..bratu je baš sad trebao…ili jednostavno želite da i tu stavku prepustite nama a da se Vi maksimalno posvetite uživanju?  Tu smo za Vas!!!   Prepustite organizaciju puta nama..Zadovoljstvo nam je da objavimo da od ove sezone pored našeg polaska na koji ste već svi navikli imamo i još jedan jutarnji polazak.Dakle polasci su svakog Petka počevši od 1.Maja pa do kraja Septembra.
Zadržali smo svima nama poznat polazak u 15:00h iz Novog Sada,odnosno 16:30h iz Beograda , a zbog velikog interesovanja uveli jutarnji polazak  u 09:00h iz Novog Sada,odnosno 10:30h iz Beograda kojem smo pored obilaska Drvengrada,Andrićgrada i Višegrada dodali i obilazak Sarajeva i etno sela Stanišići.
Više o tome pogledajte u aranžmanima
Takođe, moramo da napomenemo da  prevoz do kampa obavljamo 100% legalno, svi putnici uredno dobijaju ugovore o prevozu,osiguranje u toku puta,vozimo Vas direktno do kampa,nikako ne može da Vam se desi  da Vas ostavimo pored puta,na nekiliko kilometra do kampa,ne treba da plaćate taksi do kampa i slično…Naš glavni cilj su zadovoljni putnici koji će nam pokloniti svoje poverenje i narednih godina. 
 
Prevoz možete uplatiti u našem predstavništvu u Novom Sadu – agencija TravelLine ( Veselina Masleše 16 ) ,www.travelline.rs
Ukoliko ste iz nekih drugih gradova ili pak nemate vremena da odete do agencije, uvek nas možete kontaktirati na naš broj telefona 065/23 22 210 a mi će mo vam na  e-mail  poslati Vaš ugovor o prevozu  kao i instrukcije za uplatu u najbližoj pošti ili banci.