RADNI DANI U RAFTING CENTU RT 25% POPUSTA

Rezervacije i način plaćanja

Kada se odlučite za neki od aranžmana, rezervaciju možete izvršiti na nekoliko načina. Pre svega možete rezervisati direktno na našem sajtu.

Pronađite avanturu koja Vas zanima i kliknite na dugme „REZERVIŠI“.

Pored svakog aranžmana postoji dugme za rezervaciju. Potrebno je da popunite polja koja se tiču termina dolaska, broja osoba i slično…nakon popunjavanja traženih podataka, nama će stići vaš upit, ukoliko imamo slobodnih kapaciteta za traženi termin mi ćemo vašu rezervaciju potvrditi i vama će na e-mail stići instrukcije za uplatu rezervacije. Link za rezervaciju?

Za rezervaciju mesta je neophodno izvršiti uplatu u iznosu od 50€ po osobi na naše račune u Srbiji (u dinarskoj protivvrednosti) ili u BiH (Vi birate, šta vam je lakše) a ostatak plaćate na licu mesta.

Rezervacije služe kao potvrda vašeg aranžmana i ukoliko iz nekog razloga morate do pomerite svoj dolazak kod nas, najljubaznije Vas molimo da nam to javite NAJKASNIJE 3 NEDELJE pre predviđenog termina dolaska i Vaš novac ćemo prebaciti na novi termin. U suprotnom rezervacije tj. uplaćena sredstva se zadržavaju. Za firme i veće grupe važe posebna pravila otkaza.

Takođe, rezervaciju možete izvršite putem telefona odnosno pozivom na neke od brojeva sa sajta, e-mailom, putem Instagrama, Facebook-a… vrlo smo aktivni na svim mrežama i brzo odgovaramo. U svim slučajevima se vrši neophodna uplata od 50€ po osobi.

PROMENA TERMINA ILI OTKAZ REZERVACIJE

Sve rezervacije se mogu otkazati ili pomeriti za neki drugi termin. Potrebno je da nas kontaktirate najkasnije 3 nedelje pre planiranog termina dolaska i mi ćemo Vam ponuditi neki novi termin.

Za firme i veće grupe važe posebna pravila otkaza.

Molimo Vas da imate na umu da kiša ili loše vreme nisu validni razlozi za otkaz. Posedujemo svu neophodnu opremu za rafting po lošijem vremenu a naši bungalovi, kao i restoran, imaju grejanje. Ukoliko niste sigurni, birajte letnje mesece npr. juli i avgust kada su kiše retke i kratkotrajne.

Najljubaznije Vas molimo da razumete, da mi svoj posao shvatamo vrlo ozbiljno, i da, kao što Vi ne bi ste želeli da dođete u situaciju da posle dogovora sa nama i dugog puta, dođete kod nas, a mi Vam kažemo da nema mesta, ni mi ne želimo da dođemo u situaciju da se posle dogovora sa vama, vi ne pojavite.

KOLIKO RANIJE DA REZERVIŠEM?

Iako je kapacitet RT centra velik, savetujemo da blagovremeno rezervišete svoja mesta. Savetujemo da nas za tzv. radne dane kontaktirate oko par dana ranije a za vikend termini oko tri nedelje ranije.

Za one koji žele brži, uzbudljiviji rafting, savetujemo da birate mesece aprili, maj ili početak juna.

Za one koji žele mirniji rafting ili nam dolaze sa decom, birajte jul, avgust ili septembar.

Za one koji žele da nas posete sa decom, svatujemo da birate tzv. radne dane, od nedelje do petka. cene radnim danima su povoljnije a gužve su manje.

cene su najpovoljnije na početku sezone, radnim danima, kao i za rane rezervacije, ukoliko znate unapred datum svog godišnjeg odmora, rezervišite mesta unapred po povoljnijim cenama.

Muziku imamo organizovanu pet dana nedeljno, vikendom od 21h-01h, radnim danima od 20h-00h. Naše žurke su sada već nadaleko čuvene i često se traži sto više.

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas

Imate nedoumicu u vezi aranžmana ili dodatno pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

Pozovi
SMS
WhatsApp Chat
Viber