RADNI DANI U RAFTING CENTU RT 25% POPUSTA

Otvoreni smo od aprila do oktobra. Rafting rekom Tarom organizujemo svaki dan. Poznati smo po odličnoj domaćoj hrani i vrhunskom noćnom provodu sa muzikom uživo.

Zbog:

Smeštaja

Gotovo svi naši bungalovi imaju sopstvena kupatila i grejanje a superior bungalovi imaju i TV, mini bar, sef, grejanje…. Iako, logično, mislite da se to podrazumeva, moramo da vam napomenemo da je za kampovski smeštaj u prirodi ovo retkost.

Dva bazena sa grejanjem

Iako se nalazimo na obali reke Drine, podsećamo vas da je njena temperatura, čak i u avgustu, maksimalnih 17 stepeni. Zbog toga osveženje od visokih temperatura obožavate da potražite u nekom od naša dva bazena. A tu je i koktel bar za pravo uživanje.

Naše hrane

Hrana u RT centru je domaća, autentična hrana ovih prostora, tradicionalna, spremljena na licu mesta, istog dana… namirnice dopremamo nekoliko puta nedeljno sa obližnjih pijaca i farmi, uzgajanih od naših seljaka.

Ukoliko ste na specijalnom režimu ishrane, ili ste vegetarijanac, vegan, pasketerijanac…ne brinite i neki od nas su. Imamo veliki izbor jela i za vas i znamo razliku između njih. Imamo posebne gril ploče, friteze i hladnu vitrinu i namirnice se ne mešaju.

Provoda

Žurke u RT centru su sada već nadaleko poznate te pet dana nedeljno imamo muziku uživo Iako naš restoran može da primi preko 500 gostiju, kod nas se traži sto više. Veliki broj gostiju koje može da ugosti RT centar, doprinosi odličnoj atmosferi i i upoznavanjima mladih. Maximum bend koji čini 7 ćlanova su pravi štimung majstori.  Veoma brzo sve naše goste podignu na noge a dosta vas i na sto.

Dodatnih aktivnosti

U sklopu RT centra imamo teren za paintball. A najbolje od svega je što ne morate da imate grupu ljudi da bi ste igrali. Turnir u paintball-u organizujemo svaki dan i dovoljno je da se prijavite na recepciji za učešće. Vi možete biti i sami.

Tu su i naši QUADOVI – četvorotočkaši

Parkirani ispred RT centra na raspolaganju su Vam u bilo koje doba dana, Važno je napomenuti da u potpuno novi. Imamo ih ukupno 15. Deo četverotočkaša smo nabavaili 2021. godine, a deo u 2022. godini.

Svakodnevni izleti

Gotovo sve izlete organizujemo svaki dan, Ne morate da imate grupu da bi ste išli na neki od naših izleta. Možete biti i sami. Zbog velikog kapaciteta RT centra kod nas uvek ima dovoljan broj gostiju za organizovanje gotovo svih izleta.

Higijene kampa

Dosta vodimo računa o higijeni i čistoći kako RT centra uopšte tako i bungalova, soba i restorana… Imamo zaposlene koje 24/7h brinu o čistoći kampa.

Dosta vremena, truda i novca ulažemo u samo uređenje RT centra. Trenutno, imamo zasađenih više od 650 sadnica ruža a svakog proleća imamo akciju sadnje sezonskog cveća. Naše žardinjere krasi više od 1000 reznica muškatli, petunija, surfinija, pištika, lala, božurova…

Osoblja

Ponosni smo na sve članove i zaposlene u RT centru. Oni vrlo brzo postaju i vaši omiljeni konobari, šankeri a naročito skiperi. Srdačni, iskreni, veseli …brzo vas osvoje i razvesele

Prevoza

Imamo garantovane polaske svakog dana iz Novog Sada i Beograda kao i iz svih većih gradova u Srbiji

Velikog kapaciteta kampa

Kod nas je uvek puno, veselo i dinamično. Možemo da ugostimo 380 ljubitelja raftinga i ukoliko imate firmu sa velikim brojem zaposlenih, ne morate da razdvajate zaposlene u nekoliko kampova, svi vaši zaposleni mogu da se smeste kod nas.  Za firme imamo specijalne cenovne pogodnosti, mogućnost plaćanja preko računa, na raspolaganju su vam i krovna terasa za prezentacije, projektor i sve neophodno za prezentaciju…

Pored svega nabrojanog tu je još i:

  • Veliki parking za automobile i motore, obezbeđen video nadzorom
  • Plaćanje na licu mesta gotovinski ili karticama
  • Mogućnost plaćanja na više mesečnih rata
  • Odobravamo popuste i druge pogodnosti za za grupe i porodice
  • Besplatan  Wi-Fi u celom kompleksu
  • Dugogodišnje iskustvo organizovanja raftinga
  • Odobravamo velike pogodnosti za dolaske radnim danima
Imate pitanje?

Kontaktirajte nas

Imate nedoumicu u vezi aranžmana ili dodatno pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

Pozovi
SMS
WhatsApp Chat
Viber