rezervacije@rafting-tarom.com

(SR) +381 65 800 50 10
(SR) +381 65 800 50 12
(BiH) +387 65 222 388

Aktivnosti

Zip line

Dužina Zip Line-a je 1400 metara što predstavlja najduži zip line u jugoistočnoj Evropi.

Hiking na Trnovačko jezero

Koliko je priroda „moćna“, još jednom možemo videti iz primera Trnovačkog jezera. Naime, ovo jezero ima oblik srca, što je brojnim turistima koji se odluče da ga posete, veoma interesantno.

Jahanje konja

Foto safari

Vožnja kvadova

U sezonu 2022 ulazimo sa 12 potpuno novih četverotočkaša marke STELS, LINHAI, CF MOTO snage od 500CC – 1000CC.

Foto Safari

Jedan od najboljih načina da se upozna okruženje kampa koji se nalazi na na granici NP Durmitor, Sutjeska I parka prirode Piva, onako kakvo ono zaista I jeste prostrano, sa svojom divljom netaknutom priordom, autentičnim predelima I naseljima sigurno je jeep safari.

Kanjoning

Kanjoning je vrsta avanturističke aktivnosti koja je uzela maha tek pre nekoliko godina. Praktikuje se u vodama kanjona koje su hiljadama godina brusile stene i na svom putu pravile bazene, virove, brzake i vodopade. Tiha reka se pretvara u penušavu bitku stene i vode. Nailazimo na niz vodopada, manjih kaskada i brčkanja u plavim virovima. Pogled na ovaj prizor čini jedinstven doživljaj. Ova aktivnost zahteva malo bolju fizičku spremu kao I opremu – neoprensko odelo, čizme, zaštitnu kacigu, sigurnosni prsluk, anorak, vodootporne vreće, sigurnosna užad.

Hiking (pešačke) ture i uspon na Maglić

Hiking tj. pešačenje je fantastični načini da, pored adrenalinskog raftinga, iskoristite maksimalno svoj odmor u prirodi.

Hiking (pešačke) ture i uspon na Maglić

Hiking tj. pešačenje je fantastični načini da, pored adrenalinskog raftinga, iskoristite maksimalno svoj odmor u prirodi.

Kako je nastao rafting?

Kada danas kažemo rafting, vaša prva asocijacija je vesela ekipa ljudi koja se gumenim čamcima spušta niz reku Taru…međutim ovaj vid raftinga, komercijalni, aktuelan je zadnjih 20-ak godina.

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas

Imate nedoumicu u vezi aranžmana ili dodatno pitanje, slobodno nas kontaktirajte.