Ukoliko ste adrenalinski zavisnik, za Vas imamo pravu stvar – Zip Line.Ako ste ikada sanjali let kroz prekrasnu prirodu, dok se ispod vas nalaz ismaragdno-zelena voda Pivskog jezera, najvećeg rezervoara pitke vode na Balkanu, onda je Zip Line jedinstvena prilika za vas.

Udaljen je od nas nekih 35 km.

Zip line predstavlja prelazak s jedne strane brda na drugi uz pomoć specijalno montirane sajle. Nastao je iz potrebe da se premoste klisure i duboke reke u nepristupčnim oblastima, onde gde nije bilo moguće izgraditi most ili drugi prilaz. Danas se zip line najviše koristi u turističko-zabavne svrhe.

Adrenalinski doživljaj zip-lajna u Plužinama kreće od Gostionice “Eko-Piva”,ide preko nadaleko poznatog Pivskog jezera gde pravite kratku pauzu za fotografisanje, a zatim povratnom sajlom stižete ispred mosta na Pivskom jezeru.

Dužina Zip Line-a je 1400 metara što predstavlja najveći zip line u CrnojGori.

Sloboda, osećaj kontrole, samopouzdanja je ono što vas može preplaviti kada telom parate vazduh a ispod vas gledate prirodne lepote jezera i idete u susret poznatom mostu na Pivskom jezeru.Ova adrenalinska atrakcija je pre svega potpuno bezbedna, a pri tom i veoma popularna u svijetu i privlači veliki broj turista i avanturista.To je osećaj koji se ne može opisati, a mora se doživeti!

CENA ARANŽMANA 20€

OPŠTE NAPOMENE:

    • Minimalan broj učesnika za realizaciju aranžmana je 4 osoba
    • Satnice u opisu aranžmana nisu filsne I ogu se menjati zavisno od želje I potreba gostiju
    • Ovaj aranžman se po dogovoru može kombinovati ili produžiti sa drugim aranžmanima iz naše ponude

    U cenu nije ukljucen prevoz do i od Zip line-a

Rezervišite aranžman

Vaše ime:

Vaše prezime:

Vaša e-pošta

Vaš kontakt telefon

Broj osoba:

Pitanje:

Vaša poruka