1.DAN ( PETAK )

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive u 15:ooh. Lagana vožnja do Beograda, odakle je planiran polazak putnika u 16:15h sa parkinga kod ARENE

Prevoz se obavlja visokopodnim autobusima i minibusevima turističke klase.

Vožnja kroz Srbiju uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

Dolazak u kamp u kasnim večernjim satima. Dodela ključeva od bungalova,druženje uz logorsku vatru i muziku…Noćenje.

Putnicima preporučujemo da se dobro odmore jer nas sutra čeka uzbudljiv dan

 

2. DAN ( SUBOTA)

Sa prvim jutarnjim zracima videćete i lepote okoline i kampa, koje možda niste uspeli da vidite prilikom dolaska. Kamp je uređen u etno stilu, sa drvenim bungalovima, sakrivenim u hladovini drveća koje nas okružuje a nadnesenim na rekom Drinom, koja mirno prolazi pored i poziva Vas na druženje svojom kristalno čistom bojom…

Doručak. Sada će te imati priliku da probate specijalitete našeg podneblja. Domaću hranu iz obližnjih sela. Domaću pršutu, uštipke, domaći med, jaja, pite sa sirom… sve ono što će Vam dati neophodnu energiju jer avantura ubrzo počinje…

Nakon doručka,podeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svako dobija neoprenska odela,odela koja su specijalno namenjena za duži boravak u vodi i koja će vas zaštiti od hladne vode reke Tare,cipele tj čizme ,takođe napravljene od neoprena,prsluke za spasavanje,kao i kacige.

Zatim sledi odlazak našim vozilima ,do Brštanovice,početne tačke ove uzbudljive avanture. Brštanovica se nalazi u Crnoj Gori,oko 25 km od našeg kampa (reka Tara je granična reka između Bosne i Hercegovine i Crne Gore) zbog toga je neophodno da ponesete svoja lična dokumenta,ali ne brinite,ukoliko zaboravite naši ljubazni vodiči su tu da vas podsete na sve formalnosti koje vas čekaju.

Dolazak u Brštanovicu,polaznu tačku ove uzbudljive avanture. Sledi kratak brifing koji će održati naši licencirani skiperi o sigurnosti i pravilima ponašanja na čamcu. Čamci koji se koriste na raftingu su profesionalni čamci koji su napravljeni specijalno za rafting i namenjeni da izdrže razigrane bukove reke Tare.

Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćeliije,Borovi,Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih će te doživeti pravi osećaj avanture i adrenalina.

Duboko vas ohrabrujemo da na sam spust ponesete svoje fotoaparate sa kojim će te zabeležiti oveuzbudljive momente. Ne brinite za sigurnost svojih aparata jer se na svakom čamcu nalaze vodootporne vreće gde ih možete ostaviti.

Ukoliko ste zaboravili da ponesete nešto za piće,slobodno se nagnite nad čamac i zahvatite osvežavajuću vodu reke Tare,jer je njena voda celom dužinom sliva pitka, zbog čega je reka Tara i dobila naziv „suza Evrope“…

Negde na polovini spusta napravićemo pauzu i videti ko ima hrabrosti da prođe „test muškosti“ odnosno da se okupa u ledenim vodama pritoke Tare,u bazenu vodopada čija temperatura iznosi ledenih 5 °C.

Nakon nekih 3-4 sata, koliko traje sam spust dolazimo u podnožje našeg kampa. Sledi razduživanja opreme I topla voda koja će vam posle hladne vode reke Tare neizmerno prijati.  

Ručak. Ponovo su na meniju specijaliteti našeg podneblja: domaća čorba,teletina ispod sača,jagnjetina sa ražnja…

Slobodno vreme za odmor da bi povratili snagu od uzbudljive avanture a za one koji još uvek imaju snage na raspolaganju su tereni za mali fudbal,odbojku…

Večera.

Kao i do sada domaća hrana,sveža pastrmka,gulaš ili ste možda za mešano meso…?

Sledi druženje uz logorsku vatru i muziku. Svatujemo da obavezno ponesete topliju garederobu jer iako su dani veoma topli noći umeju da nas iznenade svojom hladnoćom…

Noćenje.

 

 1. DAN ( NEDELJA)

Doručak. Da li ima potrebe da napominjemo da je hrana ovog podneblja raj za oči ?

Posle doručka slede fakultativni poludnevni izleti. Ukoliko želite da idete organizujemo:

 • Obilazak NP Sutjeska, prašume Perućica(foto jeep safari, vodopad Skakavac, vidikovac Prijevor) – 35€
 • Obilazak kanjona reke Pive i Pivskog jezera – 25€
 • Obilazak kanjona reke Pive i Pivskog jezera + ZIP LINE – 35€
 • Vožnja QUAD-a (pogledati u odeljku Ponuda/Izleti/vožnja quad-a)
 • Paintball

 

(ukoliko ne želite da idete na izlete možete ostati u kampu i uživati na plaži ispod kampa ili se zabaviti na sportskim terenima ).

*više o svakom od ovih fakultativnih izleta pogledajte pod opcijom izleti.

Nakon povratka sa izleta, sledi polazak za Beograd, Novi Sad. Okvirno vreme polaska 15h. Prvu pauzu ćemo napraviti u Višegradu. Prošetaćemo mostom o kome smo nekada davno čitali u knjizi našeg jedinog nobelovca Ive Andrića “Na Drini ćuprija”. Upoznaćemo se sa mostom, saznaćete ko stoji iza njegove gradnje I kakvu istoriju nam most priča…ObićI ćemo I novoizgradjeni Andrićgrad ili Kamengrad, grad izgrađen po zamisli našeg proslavljenog reditelja Emira Kusturice a u spomen na Ivu Andrića kako mu I samo ime govori… Planirano zadržavanje u Višegradu je 2 sata uz mogućnost organizovanja vožnje turističkim brodićem po Drini za zainteresovane.

Sledi obavljanje graničnih formalnosti a zatim I druga pauza.Ovaj put ćemo se odmoriti na prelepom Zlatiboru. Lagana vožnja do Beograda i Novog Sada gde je predvidjen dolazak u kasnim večernjim satima.

Kraj aranžmana.

CENA ARANŽMANA:

 • 115 eura (obični bungalovi)
 • 135 eura (lux bungalovi i sobe sa kupatilima i grejanjem)

ARANŽMAN OBUHVATA

 • Prevoz autobusom turističke klase na relaciji NS-BG-KAMP-BG-NS
 • Boravak u kampu na bazi 2 noćenja
 • 4 obroka u restoranu domaće kuhinje
 • Rafting, opremu za rafting po EU standardima, prevoz do početne tačke spusta, usluge licenciranih skipera, osiguranje svih učesnika tokom raftina,
 • Sve pripadajuće ulaznice i takse

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Konzumaciju pića u kampu
 • Fakultativni izleti
 • Individualne troškove

OPŠTE NAPOMENE:

 • Cene su izražene u eurima po osobi.Za veće grupe i porodice odobravamo popust.
 • Satnica i dužina trajanja aranžmana se može menjati i kombinovati sa drugim aranžmanima prema Vašoj potrebi
 • Nastojimo da naši aranžmani budu dostupni svima stoga za veći deo programa ne postoji ograničenje u pogledu minimalnog broja putnika.
 • Prethodno iskustvo nije potrebno
 • Subotom zbog gužve na reci može biti organizovano više polazaka na raftig od 09h, 11h i 13h.
 • Prilikom rezervacije plaća se 65 eura  u dinarskoj protivvrednosti (put i rezervacija smeštaja), a ostatak plaćate pri dolasku.
 • Navedene cene aranžmana odnose se na bungalove sa zajedničkim kupatilom i tuš kabinama.
 • Ukoliko želite da rezervišete lux bungalove i sobe koji imaju sopstveno kupatilo cena se uvećava 10€ po osobi po noćenju

Rezervišite aranžman

Vaše ime:

Vaše prezime:

Vaša e-pošta

Vaš kontakt telefon

Broj osoba:

Pitanje:

Vaša poruka