Pored individualnih poseta imali smo priliku da ugostimo i veliki broj uglednih kompanija iz regiona i Evrope. To nam je obezbedilo lidersku poziciju na ovim prostorima u organizaciji team building aktivnosti.

Pokazalo se, da raznovrsna kombinacija programa (rafting, hiking, kanjonig, jeep safari, paintball,jahanje,quad ture …) koje imamo u ponudi pomaže pri jačanju radnih odnosa i dublje razumevanje individualnih veština.

Nudimo Vam jedinstvenu uslugu, skrojenu da u potpunosti odgovara Vašem timu. Vaše je samo da iznesete želje i ideje o team building-u, a mi ćemo se potruditi da Vam izađemo u susret i organizujemo turu koju će Vaši zaposleni obožavati.

Zašto baš kod nas na teambuilding ?

 • Dugogodišnje iskustvo u organizovanju team buildinga
 • Mogućnost organizovanja prevoza do/od nas.Posedujemo autobuse i minibuseve visoke turističke klase.
 • Imamo licencirane skipere i najnoviju i najkvalitetniju rafting opremu .
 • Hrana je domaća, autentična, sprema se na licu mesta i većinom je iz organskog uzgoja
 • Naš novi kompleks ETNO SELO & KAMP “RT” je upravo koncipiran za TEAMBUILDING aktivnosti jer pored najboljeg smeštaja poseduje:
 • terene za mali fudbal
 • paintball teren
 • mala škola streljaštva (gađanje vazdušnom puškom kao i gađanje lukom i strelom)
 • teren za odbojku na pesku
 • jahanje konja
 • vožnju quadova
 • bilijar
 • stoni fudbal
 • pikado

 

Za dolaske u periodu april-maj i septembar-oktobar, kao i radnim danima (nedelja-petak) odobravamo specijalne popuste

Predstavljamo Vam neke od programa koje smo uspešno realizovali uz napomenu da je svaki u potpunosti promenljiv i prilagodljiv potrebama Vaše kompanije.

Poštovani Milane

želela bi da iskoristim priliku da Vam se u ime našeg kolektiva još jedno zahvalim na savršenom vikend koji smo proveli kod Vas.

Vaše gostoprimstvo nas je oduševilo i u ime toga želeli bi smo da Vam damo svaku preporuku za druge potencijalne goste koji se možda dvoume oko ovo jedinstvene avanture.

Želimo da Vam iskažemo beskrajnu zahvalnost na strpljenju oko dogovaranja i vašem izdvojenom vremenu. Kao što Vam je verovatno poznato,veliki broj ljudi je teško organizovati pa Vam se u to ime ponovo  izvinjavamo zbog neplaniranih pomeranja termina našeg dolaska,medjutim Vi ste nas svojom profesionalnošću i fleksibilnošću oduševili.

Beskrajno Vam se zahvaljujem u ime celog našeg kolektiva oko besprekorno organizovanog vikenda. Rafting na Tari je jedinstvena avantura koju treba doživeti u suprotnom je nemoguće opistai jedinstven doživljaj.

Koleginice su oduševljene higjenom u kampu kao i na toploj,čistoj posteljini.

Kolege Vam se beskrajno zahvaljuju na izuzetnoj obilnoj hrani koja nam je posle celodnevnog raftinga izuzetno prijala.

Za Vas kamp nemamo nikvu zamerku osim preporuke da proširite kapacitete jer nas možete očekivati i sledeće sezone sigurno,ali u mnogo širem sastavu.

 

Rovicom Solutions ,Beograd

Poštovani gospodine Milane

želeli bi smo ovim putem da pohvalimo Vašu organizaciju vezanu za naš boravak u Vašem kampu.

Moramo da priznamo da smo raspitujući se oko mogućnosti našeg odlaska na rafting Tarom imali prilike da čujemo razne komentare,od odličnih do izuzetno loših,medjutim nakon mnogo pristiglih ponuda Vaša nam se učinila najozbiljnija i najprofesionalnja i tako smo odlučili da baš Vama damo naše poverenje. I moramo da priznamo da se ni u jednom momentu nismo pokajali.

Sam dolazak u kamp nas je oduševio,kolibe u etno stilu su baš onakve kakve ste nam opisali,hrana je baš onakava kakvu ste nam garantovali a rafting je nemoguće opisti rečima-tako ste nam rekli i tako je i bilo. Jedinstvena avantura koja se mora ponoviti. Takodje želimo da pohvalimo i našeg vodiča koji nam je bio velika pomoć i koji je nesebično objašnjavao,pomagao i učinio ovaj vikend nezaboravnim.

Jedina stavka koju će mo sledeći put promeniti je termin dolaska,sledece godine nas očekujte u Maju mesecu.

Još jednom veliko hvala od srca.

ASBIS

Pozdrav Milane 

želim da ti se u ime cele firme zahvalim na odlicnom vikendu.

Kao što smo ti i obećali,ovi godine smo bili znatno brojniji. Moramo da ti priznamo da nije bilo lako ubediti ljude da pođu sa nama jer smo imali ponudu za vikend u Pragu,međutim otkako smo se vratili ne prestajemo da prepričavamo doživljaje.

Ono što nas je,kao povratnike od prošle godine,posebno oduševilo je što si ubacio obilazak Perućice. Odličan izlet u prirodu!!!

Smeštaj je još bolji u odnosu na prošlu godinu,iako nismo imali zamerke ni prošle godine, a ekipi se naročito svidela i živa svirka naveče. Cene pića su izuzetno povoljne,a pastrmka za večeru je bila savršena. Svaka pohvala za kuvara.

Takodje nas je oduševio i teren za odbojku,svaka ti čast na stalnom u napredjivanju kampa.

Želimo ti uspesnu sezonu i obećavamo da se vidimo i sledeće godine

Maja, Erste banka