Smeštaj je raspoređen u dvokrevetnim,trokrevetnim,četvorokrevetnim,petokrevetnim i šestokrevetnim bungalovima i sobama izgrađenim u etno stilu. Svakako logično pitanje je, kakav smeštaj će te vi dobiti? Da li će te morati da delite bungalov sa nekim koga ne poznajete?

Ne,nikako !!!

Kod nas se podrazumeva da će npr.par da dobije dvokrevetni bungalov, društvo koje želi da bude zajedno -višekrevetni bungalov i itd.

Takođe, ukoliko dolazite sami ( što nije redak slučaj ) dobićete bungalov samo za Vas.

 Navedene cene aranžmana na sajtu se odnose na bungalove sa zajedničkim kupatilom. 

 Ukoliko pak želite da rezervišete bungalove koji imaju sopstveno kupatilo cena se uvećava za 5e po osobi po noćenju.

Ovom prilikom moramo posebno da izdvojimo rafting centar RT, najnoviji i najmoderniji kamp na ovim prostorima koji je svoja vrata otvorio gostima krajem Maja 2018g. Rafting centar RT može da se pohvali sa potpuno novim LUX BUNGALOVIMA i SOBAMA SA SOPSTVENIM KUPATILOM,detaljima biranim sa pažnjom,potpuno novom opremom za rafting,novim čamcima,licenciranim skiperima,vrhunskom kuhinjom itd i to su samo neke od odlika koje izdvajaju ovaj kamp. Doplata za smeštaj u rafting centru RT je 10e po osobi po noćenju.. Ipak, moramo da napomenemo da, iako posedujemo veliki kapacitet mesta u kampu se brzo popunjavaju zato Vam savetujemo da svoje mesto rezervišete na vreme.

 Dolazak u kamp:

Takođe, jedno od čestih pitanja koje dobijamo od Vas jeste „Kada da dođemo u kamp tj u koje vreme?

Kome da se javimo ?“

Naša preporuka je da dođete u poslepodnevnim ili večernjim časovima, međutim svesni smo da Vam obaveze neće dozvoliti da možda krenete na vreme pa će te u naš kamp stići kasno u noć ili ste na proputovanju pa ćete stići ranije

Nikakav problem, naš kamp radi 24h dnevno i mi smo tu zbog Vas!

null
Vaši ljubimci su dobrodošli u naš kamp.
null
Naš kamp radi 24h dnevno
Možete nas kontaktirati u svakom momentu na broj telefona +38765/004 693