Ponude za grupe i firme:

U ponudi su programi koji su najtraženiji za grupe i firme ali i Vi sami možete kreirati programe po vašoj želji ili izmeniti postojeće

Zorka-Keramika
Trenkwalder Srbija
Trag fondacija
Telix
Telenor Serbia
Tehno Coop d.o.o.
Rolomatik Doo
PETKUS Balkan d.o.o.
NS Koncept DOO
Nelt Co.
Miren d.o.o.
Mark Medical
Marbo Product d.o.o. Belgrade
M&G Dakta
BebaKids
MVM Company
Karmen Bau Centar – Ohrid
Jadran galenski laboratorij: JGL
Hypercube Doo Nis
Gepard
Eton Digital
Elixir Agrar
Cooper Standard
Karlsberg Srbija Doo
Robert Bosch
Z.T.U.R. „Big Chick“
Arhitektonsko građevinski institut
The Adecco Group
Metabo
Enelps
Thysenn krupp
Parking servis
Polimark
Bates
Rovicom
Policijski sindikat Srbije
wiener
Univerexport
Armont
Grand production
ASBIS
Erste banka

Poštovani posetioci

Veliko nam je zadovoljstvo i satisfakcija što možemo se pohvalimo da svake sezone u našem kampu ugostimo i veliki broj zatvorenih grupa i firmi.
Svesni smo da velike grupe,firme,organizacije mogu da imaju drugačije potrebe i zahteve u odnosu na naše ponuđene programe,zbog toga želimo da vas obavestimo i ohrabrimo da nas kontaktirate i da smo u mogućnosti da shodno vašim željama i potrebama napravimo program samo za vas.

Neke od firmi koje su bili naši gosti i njihovi utisci:

“Team building“ može da se tumači na više načina. Neko kaže da je to bolje upoznavanje ljudi, neko kaže da bi njime trebalo da se izgradi poverenje, neki kažu da team bilding mora da popravi komunikaciju, povezivanje  ili učenje kako da rešavate probleme kao grupa. A svi se slažu da uvek postoji element zabave, zato što team building koristi interaktivne igre. U stvarnosti, team building je sve od ovoga i čak još više. Dobra team building igra stvara pozitivne interakcije u okviru grupe ljudi, a prilikom čega se poboljšava njihova sposobnost da rade kao tim kada se vrate u radno okruženje.
Ciljevi Team Buildinga
Team building aktivnosti su usmerene ka poboljšanju koordinacije između članova tima, one razvijaju i održavaju zdravo radno okruženje i još bitnije omogućavaju zaposlenima da pronađu zadovoljstvo u svom poslu.
Primer programa :
Ukoliko imamo dovoljan broj učesnika ( 10+ ) vaša avantura će početi već na samom raftingu.
Takmičari na svakom od čamaca će morati da urade nekoliko zadataka :
  1. Kupanje u reci Tari (svi učesnici)
  2. Skakanje u reku Taru sa kamena (minimum jedan takmičar iz svakog tima)
  3. Slika ispod vodopada (minimum 2 takmičara iz svakog tima)
  4. Veslanje uz tok reke Pive
  5. Brzo veslanje niz reku Drinu i pristajanje na obalu
*Za svaki od ispunjenih zadataka se dobija po 1 bod
Nakon okrepljujućeg ručka u kampu i popodnevnog odmora,vreme je za nastavak takmičenja.
Igre koje slede su:
  1. Timska trka u džakovima
  2. Trka gusenica
  3. Zabavna odbojka (odbojka sa više lopti odjednom)
  4. između 2-4 vatre
 
Pobednici takmičenja dobijaju prigodan trofej za zasluženu pobedu.
 Zabavite se sa nama

Poštovani Milane želela bi da iskoristim priliku da Vam se u ime našeg kolektiva još jedno zahvalim na savršenom vikend koji smo proveli kod Vas. Vaše gostoprimstvo nas je oduševilo i u ime toga želeli bi smo da Vam damo svaku preporuku za druge potencijalne goste koji se možda dvoume oko ovo jedinstvene avanture. Želimo da Vam iskažemo beskrajnu zahvalnost na strpljenju oko dogovaranja i vašem izdvojenom vremenu. Kao što Vam je verovatno poznato,veliki broj ljudi je teško organizovati pa Vam se u to ime ponovo  izvinjavamo zbog neplaniranih pomeranja termina našeg dolaska,medjutim Vi ste nas svojom profesionalnošću i fleksibilnošću oduševili. Beskrajno Vam se zahvaljujem u ime celog našeg kolektiva oko besprekorno organizovanog vikenda. Rafting na Tari je jedinstvena avantura koju treba doživeti u suprotnom je nemoguće opistai jedinstven doživljaj. Koleginice su oduševljene higjenom u kampu kao i na toploj,čistoj posteljini. Kolege Vam se beskrajno zahvaljuju na izuzetnoj obilnoj hrani koja nam je posle celodnevnog raftinga izuzetno prijala. Za Vas kamp nemamo nikvu zamerku osim preporuke da proširite kapacitete jer nas možete očekivati i sledeće sezone sigurno,ali u mnogo širem sastavu.  
Rovicom Solutions ,Beograd
Poštovani gospodine Milane želeli bi smo ovim putem da pohvalimo Vašu organizaciju vezanu za naš boravak u Vašem kampu. Moramo da priznamo da smo raspitujući se oko mogućnosti našeg odlaska na rafting Tarom imali prilike da čujemo razne komentare,od odličnih do izuzetno loših,medjutim nakon mnogo pristiglih ponuda Vaša nam se učinila najozbiljnija i najprofesionalnja i tako smo odlučili da baš Vama damo naše poverenje. I moramo da priznamo da se ni u jednom momentu nismo pokajali. Sam dolazak u kamp nas je oduševio,kolibe u etno stilu su baš onakve kakve ste nam opisali,hrana je baš onakava kakvu ste nam garantovali a rafting je nemoguće opisti rečima-tako ste nam rekli i tako je i bilo. Jedinstvena avantura koja se mora ponoviti. Takodje želimo da pohvalimo i našeg vodiča koji nam je bio velika pomoć i koji je nesebično objašnjavao,pomagao i učinio ovaj vikend nezaboravnim. Jedina stavka koju će mo sledeći put promeniti je termin dolaska,sledece godine nas očekujte u Maju mesecu. Još jednom veliko hvala od srca.
ASBIS
Pozdrav Milane  želim da ti se u ime cele firme zahvalim na odlicnom vikendu. Kao što smo ti i obećali,ovi godine smo bili znatno brojniji. Moramo da ti priznamo da nije bilo lako ubediti ljude da pođu sa nama jer smo imali ponudu za vikend u Pragu,međutim otkako smo se vratili ne prestajemo da prepričavamo doživljaje. Ono što nas je,kao povratnike od prošle godine,posebno oduševilo je što si ubacio obilazak Perućice. Odličan izlet u prirodu!!! Smeštaj je još bolji u odnosu na prošlu godinu,iako nismo imali zamerke ni prošle godine, a ekipi se naročito svidela i živa svirka naveče. Cene pića su izuzetno povoljne,a pastrmka za večeru je bila savršena. Svaka pohvala za kuvara. Takodje nas je oduševio i teren za odbojku,svaka ti čast na stalnom u napredjivanju kampa. Želimo ti uspesnu sezonu i obećavamo da se vidimo i sledeće godine
Maja, Erste banka