Imajući u vidu da se upravo nalazite na našoj stranici, odnosno da pretražujete najbolje ponude za rafting, sigurni smo da ste vec od nekoga čuli mnoge lepe stvari vezane za ovu jedinstvenu avanturu i da ste željni da i sami proverite reči svojih prijatelja.

Rafting je jedno neponovljivo iskustvo koje budi sva čula i za koje vam garantujemo da ćete poželeti da se opet vratite, međutim moramo Vas upozoriti da se u zadnje vreme ovim poslom počinje baviti sve više ljudi koji svojim neprofesionalizmom ozbiljno remete dobro ime i ugled raftinga ne misleći na štetu koju nanose svima nama koji se godinama trudimo da steknemo i opravdamo Vaše poverenje i  koji smo se dugo vremena trudili da brend RAFTINGA NA TARI  uzdignemo i održimo na visokom nivou.

Duboko Vas ohrabrujemo da pozovete što više kampova, odnosno da se što bolje raspitate o ponudama i uslugama koje kampovi  reklamiraju i naravno raspitajte se da  li je sve to baš tako?

Takođe,često od Vas dobijamo pitanja “Videli smo kod drugih cenu koja je 5-10e jeftinija od Vaše, zašto je to tako?”. Odgovor je jednostavan-MI VAM GARANTUJEMO KVALITET!. Imamo čast da objavimo da čak 80% naših novih gostiju dolazi po preporuci onih “starih”.

Svake godine ugostimo nekoliko hiljada zadovoljnih posetilaca,a iz godine u godinu taj broj je sve veći.

UPUTSTVO

Ovo kratko uputstvo smo namenili Vama koji nam prvi put dolazite. Želimo da Vam olakšamo kontakt sa nama i da Vam malo približimo avanturu rafting…

Zainteresovan/vana sam za rafting, šta sad?

Predlažemo Vam da pogledate ponudu aranžmana na sajtu,naravno ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas pozovite telefonom ili kontaktirajte putem e-maila. Kada se odlučite za neki aranžman kontaktirajte nas na neki od brojeva telefona ili mail.Takođe i sami možete kreirati aranžman po Vašoj želji.
S obzirom da se po kvalitetu usluge nalazimo u samom vrhu ove oblasti naši kapaciteti su veoma često popunjeni pa Vas molimo da se pre dolaska obavezno najavite. Nekada je dovoljno i dan-dva pred dolazak,ali veoma često smo puni ako nas pozovete i 10 dana ranije. Zato Vam preporučujemo da praktikujete rezervaciju 15-20 dana pre dolaska. Ovo se odnosi na dane vikenda. Radnim danima su manje gužve tako da većinom imamo slobodnih mesta.

Za razliku od drugih kod nas plaćanje možete obaviti i na više mesečnih rata.

Opširnije o načinu rezervacije i uslovima plaćanja možete pogledati ovde

U koje vreme treba da dodjem u Vaš kamp?

Praksa je pokazala da naši gosti kod nas dolaze uglavnom u poslepodnevnim/večernjim satima ali to ne mora da bude pravilo,Vaš bungalov/soba je spreman od 12:00h a ukoliko imate potrebu,u skladu sa našim dogovorom u sobe/bungalove možete ući i ranije. Takođe,u svoje sobe/bungalove možete ući i kasnije. Naše Etno selo & kamp RT je otvoreno 24/7h i mi smo tu za Vas u svako doba.

Kome da se javi prilikom dolaska u Vaš kamp?

U našem etno selu & kampu Rt postoji recepcija na kojoj ćete se prijaviti sa svojim dokumentima. Ljubazni   zaposleni će Vam odgovoriti na sva eventulana pitanja.

Koja je procedura samog raftinga? Ukratko,šta mogu da očekujem?

Prilikom dolaska u naše etno selo & kamp RT neophodno je da nam se javite na recepciji i ostavite svoja lična dokumenta. Podaci iz ličnih isprava su nam neophodni zbog prijave Vašeg boravka kao i spiskova učesnika raftinga. Naravno ,dokumenta Vam se vraćaju prilikom završetka raftinga. Na određenom mestu u kampu (koje će Vam pokazati naši zaposleni) biće Vam podeljena oprema za rafting. Odela oblačite u kampu(u svojoj sobi/bungalovu) na golo telo, odnosno iz higijenskih razloga preko kupaćeg kostima ili preko šorca,bitno je da imate što manje odeće na sebi. Napominjemo da se sva oprema posle svakog korisnika pere i dezinfikuje,higijena i bezebednost su nam na prvom mestu. Zatim (po istaknutm rasporedu )sedate u naše džipove/kombije (koji su numerisani) i odlazite na početnu tačku ove avanture-Brštanovicu. Naglašavamo da se raspored odnosi samo na vozila koja Vas voze od našeg kampa do početne tačke ,oko 20 km ,i koji se zbog spiskova koji su već poslati na granicu moraju ispoštovati i ne mogu se menjati. Mi se trudimo da ste uvek u istom vozilu sa svojim društvom ali po nekada je to nemoguće ostvariti. Nakon dolaska na početnu tačku ove uzbudljive avanture u čamce se raspoređujete shodno svojim željama i u dogovoru sa skiperom-vodičem. Nakon kratkog brifinga o sigurnosti i pravilima ponašanja na čamcu Vaša avantura počinje. Sam rafting traje oko 3h-4h,što u mnogočemu zavisi od Vašeg angažovanja u čamcu tj veslanja,broja pauza na samoj reci,dogovora vaših saputnika itd…

Spust završavate u podnožju našeg kampa,nakon čega razdužujete svoju opremu i presvlačite se u svoju odeću.

Često postavljana pitanja

Najavili su kišu u terminu mog dolaska,da li će se organizovati rafting?

Da! I obećavamo odličan provod. Razumemo da možda niste tako zamišljali spust ali rafting se održava i po lošijem vremenu. Naravno ukoliko je u pitanju elementarna nepogoda,sačekaćmo da prođe i krenuti u avanturu ali prolećni/letnji pljuskovi nisu prepreka za održavanje raftinga. Od nas dobijate svu neophodnu opremu za rafting,takođe posedujemo i anorak jakne ( nepropusne jakne za kišu).

Da li postoji kupatilo u bungalovu/sobi?

Skoro svi naši bungalovi/sobe poseduju sopstveno kupatilo. Takođe skoro svi bungalovi/sobe poseduju grejanje. U okviru kampa postoji nekoliko bungalova bez kupatila,koje su naši gosti zahtevali radi autentičnosti.

Da li je obezbeđen parking?

Da. Parking je besplatan,obezbeđen i pokriven video nadzorom. Vaši četverotočkaši su bezbedni kod nas.

Da li postoji sef u kojima mogu da ostavim dragocenosti?

Da. Svoje dragocenosti možete besplatno ostaviti u našem sefu na recepciji.

Da li postoji wifi u kampu?

Postoji i besplatan je za korišćenje svim gostima.

Da li mogu da dovedem kućnog ljubimca sa sobom?

Da,naravno. Naše etno selo & kamp RT je pet friendly i sa oduševljenjem ćemo ugostit Vašeg ljubimca. Takođe imamo obezbeđene boksove sa kućicama za vaše ljubimce dok ste Vi na raftingu.

Da li treba da ponesem svoju hranu/piće? Vegeterijanac/vegan/na specijalnom režimu ishrane sam?

Ne. Naše etno selo & kamp RT može da se pohvali sa odlično opremljenom savremenom kuhinjom u kojoj spremamo specijalitete ovog podneblja,po veoma pristupačnim cenama. Molimo Vas da u okviru kampa na unosite svoju hranu/piće. Takođe imamo veliki izbor veganske/vegeterijanske hrane,biće nam zadovoljstvo da ispunimo Vaše zahteve.

Da li treba da nosim posteljinu? Sredstva lične higijene?

Posteljina je obezbeđena i menja se posle svakog gosta. Poželjno je da ponesete svoja sredstva lične higijene ali ukoliko zaboravite ne brinite,mi ćemo ih obezbediti.

Nisam plivač? Da li mogu da učetvujem u raftingu?

Naravno. Razumemo Vaš strah ali nije neophodno da budete plivač.Svi učesnici od nas dobijaju svu neophodnu opremu za rafting! Posedujemo potpuno novu opremu najboljih svetskih proizvođača HIKO i AQUA . Svi učesnici dobijaju neoprenska odela,neoprenske čizmice,prsluke kao i kacige. O Vašoj bezbednosti na vodi se brinu licencirani skiperi.