1.Dan Petak
Dolazak u kamp u vreme koje Vam odgovara. Dodela ključeva od bungalova,druženje uz logorsku vatru i muziku…Noćenje.
Putnicima preporučujemo da se dobro odmore jer nas sutra čeka uzbudljiv dan
2.Dan Subota

Sa prvim jutarnjim zracima videćete i lepote kampa,koje mozda niste uspeli da vidite prilikom dolaska u večernjim satima. Kamp je uređen u etno stilu, sa drvenim bungalovima ,sakrivenim u hladovini drveća koje nas okružuje a nadnesenim na rekom Drinom,koja mirno prolazi pored našeg kampa i poziva vas na druženje svojom kristalno čistom bojom…Ukoliko pogledate malo bolje na samo nekoliko desetina metara videćete mesto Sastavke,gde reka Tara ljubi reku Pivu,čineći Drinu.

Doručak.
Sada će te imati priliku da probate specijalitete našeg podneblja. Domaću hranu iz obližnjih sela. Domaću pršutu,uštipke,domaći med,jaja,pite sa sirom…sve ono što će vam dati neophodnu energiju jer avantura zvana rafting,ubrzo počinje…
Nakon doručka,podeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svako dobija neoprenska odela,odela koja su specijalno namenjena za duži boravak u vodi i koja će vas zaštiti od hladne vode reke Tare. Cipele tj čizme ,takođe napravljen od neoprena. Prsluke za spasavanje,kao i kacige.
Zatim sledi odlazak našim džipovima,do Brštanovice,početne tačke ove uzbudljive avanture. Brštanovica se nalazi u Crnoj Gori,oko 25 km od našeg kampa (reka Tara je granična reka između Bosne i Hercegovine i Crne Gore) zbog toga je neophodno da ponesete svoja lična dokumenta,ali ne brinite,ukoliko zaboravite naši ljubazni vodiči su tu da vas podsete na sve formalnosti koje vas čekaju.
Dolazak u Brštanovicu,polaznu tačku ove uzbudljive avanture. Sledi kratak brifing koji će održati naši licencirani skiperi o sigurnosti i pravilima ponašanja na čamcu. Čamci koji se koriste na raftingu su profesionalni čamci koji su napravljeni specijalno za rafting i namenjeni da izdrže razigrane bukove reke Tare.
Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćeliije,Borovi,Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih će te doživeti pravi osećaj avanture i adrenalina.
Duboko vas ohrabrujemo da na sam spust ponesete svoje fotoaparate sa kojim će te zabeležiti oveuzbudljive momente. Ne brinite za sigurnost svojih aparata jer se na svakom čamcu nalaze vodootporne vreće gde ih možete ostaviti.
Ukoliko ste zaboravili da ponesete nešto za piće,slobodno se nagnite nad čamac i zahvatite osvežavajuću vodu reke Tare,jer je njena voda celom dužinom sliva pitka, zbog čega je reka Tara i dobila naziv „suza Evrope“…
Negde na polovini spusta napravićemo pauzu i videti ko ima hrabrosti da prođe „test muškosti“ odnosno da se okupa u ledenim vodama pritoke Tare,u bazenu vodopada čija temperatura iznosi ledenih 5 °C.
Nakon nekih 3-4 sata, koliko traje sam spust dolazimo u podnožje našeg kampa. Sledi razduživanja opreme I topla voda koja će vam posle hladne vode reke Tare neizmerno prijati.
Ručak.
Ponovo su na meniju specijaliteti našeg podneblja: domaća čorba,teletina ispod sača,jagnjetina sa ražnja…
Slobodno vreme za odmor da bi povratili snagu od uzbudljive avanture a za one koji još uvek imaju snage na raspolaganju su tereni za mali fudbal,odbojku…
Večera.
Kao i do sada domaća hrana,sveža pastrmka,gulaš ili ste možda za mešano meso…?
Sledi druženje uz logorsku vatru i muziku. Svatujemo da obavezno ponesete topliju garederobu jer iako su dani veoma topli noći umeju da nas iznenade svojom hladnoćom…
Noćenje.
3.Dan Nedelja

Doručak. Da li ima potrebe da napominjemo da je hrana ovog podneblja raj za oči ?

Posle doručka slede fakultativni poludnevni ili celodnevni izleti (ukoliko ne želite da idete na izlete možete ostati u kampu i uživati na plaži ispod kampa ili se zabaviti na sportskim terenima ).
*više o svakom od ovih fakultativnih izleta pogledajte pod opcijom izleti.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Rafting
  • Oprema za rafting po EU standardima
  • Usluge licenciranih skipera
  • Osiguranje svih učesnika na raftingu
  • Prevoz našim vozilima do Brštanovice (početne tačke raftinga)
  • Ulaznice za Nacionalni park
  • Dva noćenja sa svim pripadajućim taksama (boravišna taksa, taksa za rafting)
  • Navedene obroke u restoranu domaće kuhinje

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • konzumaciju pića u kampu

  • fakultativni izleti

* više o svakom od izleta i cenama pogledajte pod opcijom IZLETI na sajtu

Zainteresovani ste za ovaj aranžman.
Interesuje Vas više informacija vezano za ovaj aranžman?
Popunite formular ispod.

Vaše ime:

Vaše prezime:

Vaša e-pošta

Vaš kontakt telefon

Broj osoba:

Pitanje:

Vaša poruka