Kamp Tara 87

Ovaj kamp je sagrađen 2010 godine  i nalazi se 21km od Foče, na ušću reke Tare u Drinu.Od ETNO SELA&KAMPA”RT” udaljen je 1 km. Napravljen je u prelepom voćnjaku na samoj obali reke. Za smeštaj su obezbeđeni novi i komforni bungalovi sa zajedničkim toaletima i tuš kabinama kao i lux bungalovi sa sopstvenim kupatilima Za što lepši i udobniji boravak gostiju, izgradili smo i restoran u prelepom prirodnom ambijentu sa tradicionalnom pripremom hrane.

Trenutni kapacitet kampa je 105 ležaja koji se nalaze u dvokrevetnim,trokrevetnim, četverokrevetnim,petokrevetnim i šestokrevetnim bungalovima. Pored toga, kamp raspolaže i velikim restoranskim prostorom sa kuhinjom u kojoj se pripremaju specifična jela ovoga kraja od naravno ekološki zdrave hrane tako da će te, između ostalog i u tome uživati kada budete naši gosti. Treba napomenuti da ukoliko imate neke specifične zahteve kao npr. da ste vegetarijanac, nećete ostati gladni!

Svi bungalovi su opremljeni krevetima sa posteljinom tako da nju ne morate nositi sa sobom. Dovoljno je poneti samo sredstva lične higijene.
Rafting oprema je ono što mora da bude na najvišem nivou. Kvalitetni čamaci sa kompletnom pratećom opremom garantuju udobnost i sigurnost. Svaki gost dobija: odelo od neoprena, čizme od neoprena, prsluk, kacigu i veslo. Pored udobnog smeštaja prioritet nam je bezbedost gostiju koja je kompletirana sa skiperima (vozačima čamaca) obučenim i spremnim da reaguju u svakoj situaciji!