Nalazi se  pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina, a okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Plijesa, Zelengore  tj.nalazi se odmah pored KAMPA TARA 87.
Sagrađen je 2013 godine . Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih dvokrevetnim išekrevetnim bungalovima sa i bez kupatila .U okviru kampa je restoran poluotvorenog tipa od 170 m2 sa vrhunskom domaćom kuhinjom .Kamp poseduje teren za odbojku. .Kamp ima  SAUNU od 30 m2 sa tuš kabinama i wc, koja vas dočekuje posle uzbudljivog rafting.
Kamp  ima wirelles internet. To vam ujutro, uz vruće projice, domaći hleb koji se puši i pršut, kao i nezaobilazni kajmak i sir iz katuna sa visine preko 1000 m, pruža neponovljiv osećaj dok prelistavate svoju elektronsku poštu i spremate se u jednu od nezaboravnih avantura koje vam ova priroda pruža. Da ne govorimo o predivnom restoranu iz koga se pruža miris teletine ispod sača ,jagnjetine ražnja, ili potočne pastrmke, a u kome možete naručiti  i vegeterijanski meni.
U kampu Hum  poštuju se različiti ukusi i navike – ako želite, na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju, zaista, nebrojeno mnogo izbora….
Šta drugo reći osim – ne propustite!