1.Dan

Ukoliko želite da nas posetite ali želite da koristite sopstveni prevoz,molimo vas das a našeg sajta skinete detaljno uputstvo kako da dođete do našeg kampa.

Dolazak u kamp u prepodnevnim časovima,preporučeno vreme dolaska je oko 11h.

Nakon dočeka u kampu,podeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svako dobija neoprenska odela,odela koja su specijalno namenjena za duži boravak u vodi i koja će vas zaštiti od hladne vode reke Tare. Cipele tj čizme ,takođe napravljen od neoprena. Prsluke za spasavanje,kao i kacige.

Zatim sledi odlazak, našim džipovima,do Brštanovice,početne tačke ove uzbudljive avanture.( U cenu aranžmana je uračunat transfer od našeg kampa do Brštanovice,)koja se nalazi u Crnoj Gori,oko 25 km od našeg kampa (reka Tara je granična reka između Bosne i Hercegovine i Crne Gore) zbog toga je neophodno da ponesete svoja lična dokumenta,ali ne brinite,ukoliko zaboravite naši ljubazni vodiči su tu da vas podsete na sve formalnosti koje vas čekaju.

Dolazak u Brštanovicu,polaznu tačku ove uzbudljive avanture. Sledi kratak brifing koji će održati naši licencirani skiperi o sigurnosti i pravilima ponašanja na čamcu. Čamci koji se koriste na raftingu su profesionalni čamci koji su napravljeni specijalno za rafting i namenjeni da izdrže razigrane bukove reke Tare.

Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćeliije,Borovi,Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih će te doživeti pravi osećaj avanture i adrenalina.

Duboko vas ohrabrujemo da na sam spust ponesete svoje fotoaparate sa kojim će te zabeležiti ove uzbudljive momente. Ne brinite za sigurnost svojih aparata jer se na svakom čamcu nalaze vodootporne vreće gde ih možete ostaviti.

Ukoliko ste zaboravili da ponesete nešto za piće,slobodno se nagnite nad čamac i zahvatite osvežavajuću vodu reke Tare,jer je njena voda celom dužinom sliva pitka, zbog čega je reka Tara i dobila naziv „suza Evrope“…

Negde na polovini spusta napravićemo pauzu i videti ko ima hrabrosti da prođe „test muškosti“ odnosno da se okupa u ledenim vodama pritoke Tare,u bazenu vodopada čija temperatura iznosi ledenih 5 °C.

Nakon nekih 3-4 sata, koliko traje sam spust dolazimo u podnožje našeg kampa. Sledi razduživanje opreme I topla voda koja će vam posle hladne vode reke Tare neizmerno prijati.

Ručak.

Na meniju specijaliteti našeg podneblja. Domaća čorba. Teletina ispod sača. Jagnjetina sa ražnja…

Kraj aranžmana.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Rafting
  • Oprema za rafting po EU standardima
  • Osiguranje svih učesnika na raftingu
  • Takse (boravišna taksa, taksa za rafting)
  • Prevoz našim vozilima do Brštanovice (početne tačke raftinga)
  • Ručak u restoranu domaće kuhinje

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Konzumacija pića u kampu.

Zainteresovani ste za ovaj aranžman.
Interesuje Vas više informacija vezano za ovaj aranžman?
Popunite formular ispod.

Vaše ime:

Vaše prezime:

Vaša e-pošta

Vaš kontakt telefon

Broj osoba:

Pitanje:

Vaša poruka