1.DAN

Dolazak u kamp u vremenu koje vama odgovara.

Dodela ključeva od bungalova.

VEČERA

Druženje uz logorsku vatru i muziku…

 

Noćenje.

Putnicima preporučujemo da se dobro odmore jer nas sutra čeka uzbudljiv dan.

 2.DAN

 

Sa prvim jutarnjim zracima videćete i lepote okoline i kampa, koje možda niste uspeli da vidite prilikom dolaska. Kamp je uređen u etno stilu, sa drvenim bungalovima, sakrivenim u hladovini drveća koje nas okružuje a nadnesenim na rekom Drinom, koja mirno prolazi pored i poziva Vas na druženje svojom kristalno čistom bojom…

Doručak. Sada će te imati priliku da probate specijalitete našeg podneblja. Domaću hranu iz obližnjih sela. Domaću pršutu, uštipke, domaći med, jaja, pite sa sirom… sve ono što će Vam dati neophodnu energiju jer avantura ubrzo počinje…

Nakon doručka,podeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svako dobija neoprenska odela koja su specijalno namenjena za duži boravak u vodi i koja će vas zaštiti od hladne vode reke Tare,cipele tj čizme ,takođe napravljene od neoprena,prsluke za spasavanje,kao i kacige.

Zatim sledi odlazak našim džipovima,do Brštanovice,početne tačke ove uzbudljive avanture. Brštanovica se nalazi u Crnoj Gori,oko 25 km od našeg kampa (reka Tara je granična reka između Bosne i Hercegovine i Crne Gore) zbog toga je neophodno da ponesete svoja lična dokumenta,ali ne brinite,ukoliko zaboravite naši ljubazni vodiči su tu da vas podsete na sve formalnosti koje vas čekaju.

Dolazak u Brštanovicu,polaznu tačku ove uzbudljive avanture. Sledi kratak brifing koji će održati naši licencirani skiperi o sigurnosti i pravilima ponašanja na čamcu. Čamci koji se koriste na raftingu su profesionalni čamci koji su napravljeni specijalno za rafting i namenjeni da izdrže razigrane bukove reke Tare.

Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćeliije,Borovi,Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih će te doživeti pravi osećaj avanture i adrenalina.

Duboko vas ohrabrujemo da na sam spust ponesete svoje fotoaparate sa kojim će te zabeležiti ove uzbudljive momente. Ne brinite za sigurnost svojih aparata jer se na svakom čamcu nalaze vodootporne vreće gde ih možete ostaviti.

Ukoliko ste zaboravili da ponesete nešto za piće,slobodno se nagnite nad čamac i zahvatite osvežavajuću vodu reke Tare,jer je njena voda celom dužinom sliva pitka, zbog čega je reka Tara i dobila naziv „suza Evrope“…

Negde na polovini spusta napravićemo pauzu i videti ko ima hrabrosti da prođe „test muškosti“ odnosno da se okupa u ledenim vodama pritoke Tare,u bazenu vodopada čija temperatura iznosi ledenih 5 °C.

Nakon nekih 3-4 sata, koliko traje sam spust dolazimo u podnožje našeg kampa. Sledi razduživanja opreme i topla voda koja će vam posle hladne vode reke Tare neizmerno prijati.  

Ručak. Ponovo su na meniju specijaliteti našeg podneblja: domaća čorba,teletina ispod sača,jagnjetina sa ražnja…

 

Kraj aranžmana.

CENA ARANŽMANA 65€

ARANŽMAN OBUHVATA

 • Boravak u kampu na bazi 1 noćenja
 • 3 obroka u restoranu domaće kuhinje
 • Rafting, opremu za rafting, prevoz do početne tačke spusta, usluge licenciranih skipera, osiguranje svih učesnika tokom raftinga
 • Prevoz od kampa do Brštanovice
 • Sve pripadajuće takse

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Prevoz od/do kmpa
 • Konzumaciju pića u kampu
 • Individualne troškove

OPŠTE NAPOMENE:

 • Cene su izražene u eurima po osobi.Za veće grupe i porodice odobravamo popust.
 • Satnica i dužina trajanja aranžmana se može menjati i kombinovati sa drugim aranžmanima prema Vašoj potrebi
 • Nastojimo da naši aranžmani budu dostupni svima stoga za veći deo programa ne postoji ograničenje u pogledu minimalnog broja putnika.
 • Prethodno iskustvo nije potrebno
 • Subotom zbog gužve na reci može biti organizovano više polazaka na raftig od 09h, 11h i 13h.
 • Prilikom rezervacije plaća se 30 eura u dinarskoj protivvrednosti a ostatak plaćate pri dolasku.
 • Navedene cene aranžmana odnose se na bungalove sa zajedničkim kupatilom i tuš kabinama.
 • Ukoliko želite da rezervišete lux bungalove i sobe koji imaju sopstveno kupatilo cena se uvećava  10€ po osobi po noćenju

Rezervišite aranžman

Vaše ime:

Vaše prezime:

Vaša e-pošta

Vaš kontakt telefon

Broj osoba:

Pitanje:

Vaša poruka