Dolazak u kamp u prepodnevnim časovima, preporučeno vreme dolaska je do 11h ali naravno nije obavezujuće.

 

Nakon dočeka u kampu, podeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svako dobija neoprenska odela, odela koja su specijalno namenjena za duži boravak u vodi i koja će vas zaštiti od hladne vode reke Tare. Cipele tj. čizm, takođe napravljen od neoprena. Prsluke za spasavanje, kao i kacige.

 

Zatim sledi odlazak, našim džipovima do Brštanovice, početne tačke ove uzbudljive avanture koja se nalazi u Crnoj Gori,oko 25 km od našeg kampa (reka Tara je granična reka između Bosne i Hercegovine i Crne Gore) zbog toga je neophodno da ponesete svoja lična dokumenta, ali ne brinite, ukoliko zaboravite naši ljubazni vodiči su tu da vas podsete na sve formalnosti koje vas čekaju.

Po dolasku u Brštanovicu, sledi kratak brifing koji će održati naši licencirani skiperi o sigurnosti i pravilima ponašanja na čamcu. Čamci koji se koriste na raftingu su profesionalni čamci koji su napravljeni specijalno za rafting i namenjeni da izdrže razigrane bukove reke Tare.

Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćeliije, Borovi, Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih će te doživeti pravi osećaj avanture i adrenalina.

Duboko vas ohrabrujemo da na sam spust ponesete svoje fotoaparate sa kojim će te zabeležiti ove uzbudljive momente. Ne brinite za sigurnost svojih aparata jer se na svakom čamcu nalaze vodootporne vreće gde ih možete ostaviti.

Ukoliko ste zaboravili da ponesete nešto za piće,slobodno se nagnite nad čamac i zahvatite osvežavajuću vodu reke Tare, jer je njena voda celom dužinom sliva pitka, zbog čega je reka Tara i dobila naziv „suza Evrope“…

Negde na polovini spusta napravićemo pauzu i videti ko ima hrabrosti da prođe „test muškosti“ odnosno da se okupa u ledenim vodama pritoke Tare,u bazenu vodopada čija temperatura iznosi ledenih 5 °C.

Nakon nekih 3-4 sata, koliko traje sam spust dolazimo u podnožje našeg kampa. Sledi razduživanje opreme I topla voda koja će vam posle hladne vode reke Tare neizmerno prijati.

Ručak.

Na meniju specijaliteti našeg podneblja. Domaća čorba. Teletina ispod sača. Jagnjetina sa ražnja…

Kraj aranžmana.

CENA ARANŽMANA 40€

ARANŽMAN OBUHVATA

 • Rafting, opremu za rafting, prevoz do početne tačke spusta, usluge licenciranih skipera, osiguranje svih učesnika tokom raftina
 • Prevoz od kampa do Brštanovice
 • ručak u restoranu domaće kuhinje
 • Sve pripadajuće takse

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Konzumaciju pića u kampu
 • Individualne troškove

OPŠTE NAPOMENE:

 • Cene su izražene u eurima po osobi.Za veće grupe i porodice odobravamo popust.
 • Satnica i dužina trajanja aranžmana se može menjati i kombinovati sa drugim aranžmanima prema Vašoj potrebi
 • Nastojimo da naši aranžmani budu dostupni svima stoga za veći deo programa ne postoji ograničenje u pogledu minimalnog broja putnika.
 • Prethodno iskustvo nije potrebno
 • Subotom zbog gužve na reci može biti organizovano više polazaka na raftig od 09h, 11h i 13h.
 • Radnim danima ( Nedelja-Petak) odobravamo popust 10 %

Rezervišite aranžman

Vaše ime:

Vaše prezime:

Vaša e-pošta

Vaš kontakt telefon

Broj osoba:

Pitanje:

Vaša poruka